Pavasarī laika apstākļi saldējuma tirdzniecību ietekmē minimāli

Šogad pavasaris ir neparedzams un mainīgs, te pārsteidzot ar saulainiem un siltiem laika apstākļiem, kas tā vien aicina cilvēkus doties ārpus pilsētas un baudīt plaukstošo ziedoni, te pie apmales parādās tumši mākoņi, kas nes lietu, krusu un pat sniegu, kā arī jūtami zemākas temperatūras. Tomēr, strauji tuvojas vasara, kas ir saules, pludmales un saldējuma laiks, bez kā karstās vasaras dienas gandrīz nav iedomājamas.

Savukārt, vadoties no iepriekšējo gadu pieredzes, saldējuma ražotāji atzīst, ka mainīgie laika apstākļi pavasarī pieprasījumu pēc garšīgā un vēsā garduma neietekmē un par spīti tam, ka maija sākums bija drēgns, tirdzniecība norit raiti. Pārdošanas apjomi palielinājušies jau pēc pirmajām siltajām nedēļām aprīlī, saulainais un siltais laiks rada vēlmi doties ārā no pilsētas, cilvēki ir noilgojušies pēc saldējuma – atvēsinošā kāruma baudīšanas brīvā dabā.

“Sākoties pavasarim, jau savlaicīgi palielinājām ražošanas apjomu. Pat vēsais maija sākums uzņēmumam ir veiksmīgs un laika apstākļi minimāli ietekmēja produkcijas pārdošanas apjomu. Zināmā mērā tas saistīts arī ar uzņēmuma kvalitātes rādītājiem un zīmola atpazīstamību, un šajā ziņā esam pierādījuši, ka Druvas saldējuma produkcija atbilst augstākajiem standartiem. Saldējums ražots no īsta piena, nodrošinot pircējiem plašas izvēles iespējas garšas ziņā, šī kvalitātes zīme laika gaitā ļāvusi cilvēkiem mūsu saldējumu iemīlēt. Un drīzumā mūsu uzticamajiem saldējuma mīļiem tiks sagādāts jauns pārsteigums”, ar smaidu stāsta A/S “Druva Food” pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks.

Akciju sabiedrība “Druva Food” ir sevi pierādījusi un pircējiem zināma kā dabīga un garšīga saldējuma ražotāja, kas ražošanas procesā izmanto īstus piena produktus, kas iegūti no vietējiem ganāmpulkiem, tā atbalstot Latvijas lauksaimniekus. Druvas saldējuma pamatā ir gadu gaitā pilnveidotas receptes, kas kopā ar inovācijām ražošanas procesos, nodrošina kvalitatīvu piedāvājumu. Vasara nav iedomājama bez Druvas saldējuma.