Cilvēki atpūtas brīžiem aizvien vairāk izvēlas veselīgos un gardos našķus

Vasaras sezonā, kad cilvēki aizvien vairāk vēlas laiku pavadīt ārpus mājas, baudot siltos laikapstākļus un dabas skaistumu dažādās Latvijas vietās, mēdz rasties arī jautājums, kādus našķus un ēdienu ņemt sev līdzi. Aptaujas liecina, ka visiecienītākie produkti ir veselīgie našķi, kas palīdz sevi uzturēt formā un ir vienlīdz gardi. Kā norāda “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte, šobrīd arvien lielāks pieprasījums ir pēc graudaugu produktiem, kuri organismu ikdienā nodrošina ar enerģiju un parūpējas par nepieciešamajām uzturvērtībām, kā arī veicina gremošanas procesu.

“Pašlaik ir īstais laiks, kad cilvēki daudz dodas dažādos pārgājienos un ekskursijās, kā arī vienkārši izvēlas atpūsties pie skaistās Latvijas dabas. “Vidzemes maiznīca” rūpējas par to, lai šajos brīžos ikvienam ir iespējams paņemt līdzi gardus un veselīgus našķus, ar ko pamieloties un remdēt izsalkumu. Esam novērojuši, ka cilvēki mūsu produkciju izvēlas gan kā uzkodas, gan brokastu ēdienus. Klienti ir apmierināti, ka tiek piedāvāts produkcijas klāsts visām gaumēm un vecuma pārstāvjiem – sniedzot iespēju iegādāties gan sāļās baranciņas, gan saldos cepumus un sausiņus. “Vidzemes maiznīcas” produkcijas klāsts patiešām ir lielisks risinājums, lai apvienotu veselīgo ar gardo, piedāvājot piedevas rīta aromātiskajai kafijai un vakara siltajai tējai.” turpina Ligita Liepiņa – Eglīte.

Lietojot ikdienā pilngraudu izstrādājumus, cilvēki vienkārši un ātri rūpējas par savu veselību, to daudzveidīgajām sastāvdaļām pasargājot organismu no nevēlamām slimībām un noguruma. Aktīvās atpūtas parka instruktore Gunta arī apstiprina, ka cilvēki pārgājienos, velobraucienos un ekskursijās gandrīz vienmēr izvēlas Latvijā ražotos augstākā labuma našķus.

“Iestājoties siltajiem laikapstākļiem, esmu vairākkārt dzirdējusi, ka tūristi un ekskursanti nevēlas “smagnējas” pusdienas, tādēļ, piemēram, “Vidzemes maiznīcas” barankas, sausiņi un cepumi ir izcils risinājums šādiem cilvēkiem. Šie produkti rada sāta sajūtu, ir gardi, turklāt sniedz organismam nepieciešamo enerģijas devu, kā arī veicina gremošanas procesu. Lielu lomu spēlē arī tas, ka piemēram, auzu pārslu cepumi un dažādas sausbaranciņas ir kompaktas un ar tām iespējams našķoties arī esot kustībā,” norāda aktīvās atpūtas parka instruktore.

Vidzemes maiznīcas” produkcijā izmantotās sastāvdaļas piešķir kārumiem īpaši izteiksmīgu garšu un sajūtu, našķiem esot ne vien lieliskiem ceļa biedriem jebkurā dzīves situācijā, bet arī rūpējoties, lai vēders būtu piepildīts un garastāvoklis labs!