Mājokļa kredīts – tagad pieejams gandrīz ikvienam

Nenoliedzami, ka mūsdienās ikviens, tai skaitā uzņēmēji, saskaras ar vairākiem izaicinājumiem – energoresursu krīze, attīstības plāni, kam nepieciešamas papildus finanses vai ieilguši parādi, – ikvienam ir svarīgi atrisināt savas problēmas. “Mājokļu kredīts” palīdzēs realizēt plānus un īstenot idejas, kurām nepieciešams papildu finansējums.

“Šī brīža apstākļos ir saprotams, ka daudzi ir spiesti atlikt savus plānus, jo tie prasa papildus ieguldījumus, taču atlikt šos plānus, nezinot, kas mūs visus sagaida apkures sezonā, ne vienmēr šķiet pārdomāti. “Mājokļu kredīts” ir īpaši radīts piedāvājums saimnieciskās darbības veicējiem, kuriem savu attīstību plānu, dažādu mērķu īstenošana ir ļoti nozīmīga, lai tie spētu augt. Skaidrs, ka dažādu notikumu radītie izaicinājumi ekonomikai tuvākajā laikā nekur nepazudīs, bet ikvienam uzņēmējam, kuram ir īpašums, ir iespēja neatlikt savus attīstības plānus un īstenot sev nepieciešamo atspērienu,” pauž “Mājokļu kredīts” pārstāvis Andris Zemītis.

Uzņēmēji tiek aicināti nepalaist garām izdevīgo iespēju ieguldīt sava biznesa attīstībā un straujiem soļiem pakāpties augšup, nodrošinot, ka tiem paveras daudz plašākas iespējas un palielinās to konkurētspēja gan vietējā, gan starptautiskā līmenī.

Mājokļa kredīta priekšrocības ir saprātīgi noteikumi, izdevīga % likme, godīga attieksme, aizdevums līdz pat 250 000 eiro, iespēja saņemt aizdevumu līdz pat 20 gadiem, pieejamas kredītbrīvdienas un pirmie mēneši bez pārmaksas.

Plašāka informācija un pieteikuma anketa >>> https://www.cognitoforms.com/Kredits1/Pieteikums

Publicitātes materiāls