„Standard & Poor’s” paaugstina „Baltas” apdrošināšanas grupas „RSA Group” kredītreitingu

„Standard & Poor’s” paaugstina „Baltas” apdrošināšanas grupas „RSA Group” kredītreitingu
Starptautiskā reitingu aģentūra „Standard & Poor’s” ir paaugstinājusi vienas no pasaules vadošajām apdrošināšanas grupām „RSA Group” kredītreitingu no līdzšinējās pozitīvās A perspektīvas uz A+ reitingu ar stabilu nākotnes vērtējumu. Apdrošināšanas grupā ietilpst arī apdrošināšanas sabiedrība „Balta”.

„Standard & Poor’s” atzīmē, ka starptautiskais novērtējums atspoguļo RSA grupas konkurētspēju apdrošināšanas tirgū, spēcīgo darbības sniegumu un kapitalizāciju, kā pamatā ir veiksmīgs uzņēmējdarbības risku novērtējums. Turklāt, pateicoties spējai pielāgoties un par spīti nesenajai ekonomiskajai lejupslīdei, RSA grupas izaugsme krietni pārsniedz vidējos nedzīvības apdrošināšanas izaugsmes rādītājus pasaulē. 

„Mēs esam gandarīti, ka „Standard & Poor’s” ir atzinusi RSA grupas elastīgumu, spēku, konkurētspēju un ievērojamo kapitalizāciju, paaugstinot kompānijas reitingu uz stabilo A+ rādītāju un apliecinot grupas finanšu stabilitāti. Kā atzinusi „Standard & Poor’s”, esam spēcīgi un konkurētspējīgi gan esošajos, gan jaunos tirgos, tāpēc ceram, ka šo starptautisko atzinību novērtēs arī mūsu klienti Latvijā,” skaidro Tonijs Čodrijs, apdrošināšanas sabiedrības „Balta” izpilddirektors.