8 jaunas tehnoloģijas, kas atvieglos tavu ikdienu

 

Ja ir viena nozare, kas noteikti nestāv uz vietas un katru dienu attīstās, tās noteikti ir tehnoloģijas. Katru dienu tiek ieviestas jaunas inovācijas, lai uzlabotu esošos produktus un rastu jaunus risinājumus, kas atvieglotu cilvēku ikdienu un dzīvi. Lai arī dažreiz tehnoloģiju attīstība šķiet kā nebeidzams process, ir produkti, kuri savu efektivitāti un nepieciešamību apstiprinājuši ne reizi vien un spējuši saglabāt augstu pieprasījumu pat pēc vairākiem gadiem. Šie 8 produkti ir vieni no tiem! Iepazīsties un, iespējams, kāda no šīm tehnoloģijām ir tieši tas, kas trūkst tavā ikdienā.

”Smart Translator”

smart001

Kompakts, ērts, kabatā pārnēsājams tulks. Īpaši piemērots ceļošanai. Atvieglos saziņu ar citu tautību cilvēkiem, ļaujot ātri un vienkārši komunicēt. Pieslēdz to pie telefona Bluetooth, ierunā informāciju un tulkotājs to pārtulkos nepieciešamajā valodā (Pieejamas vairāk kā 30 valodas). Tieši tik vienkārši!

Vairāk informācijas: https://bit.ly/smart-translator-buy

”iTeeth”

banner-prelanding-abajo-full

Moderna elektriskā zobu birste, kas, pateicoties daudzajiem režīmiem, parūpēsies par perfektu mutes higiēnu.

Vairāk informācijas: https://bit.ly/i-teeth

”Safe Mask”

banner1

Sejas maska, kas pasargā no vīrusiem un gaisa piesārņojuma, filtrējot gaisu, kuas tiek ieelpots. Ļoti viegla un ērta. Var mazgāt, locīt un izmantot vairākas reizes.

Vairāk informācijas: https://bit.ly/safe-mask-buy

”iWeight Scale”

banner-prelanding-abajo-full (1)

Svari, kas, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, ne tikai parāda ķermeņa svaru, bet arī citus ne mazāk svarīgus rādītājus pēc kuriem vadīties, lai iegūtu savu ideālo svaru.

Vairāk informācijas: https://bit.ly/i-weight-scale

”Color SmartWatch”

banner2

Pulkstenis, kas seko līdzi tavai veselībai. Tas var kalpot kā ideāls asinsspiediena vai pulsa mērītājs. Daudzās funkcijas īpaši piemērotas cilvēkiem, kuri pievērsušies veselīgam dzīvesveidam, vēro svaru vai aktīvi sporto.

Vairāk informācijas: https://bit.ly/smart-watch-buy

”iHeadphones”

banner-prelanding-abajo-full (2)

Jauns un ērts veids kā klausīties mūziku jebkur! Piemērots gan Android, gan iPhone viedtālruņiem.

Vairāk informācijas: https://bit.ly/i-headphones-buy

”Blue Blockers Sunglasses”

banner-arriba2

Brilles, kas ne tikai izskatās labi, bet arī pasargā tavu redzi! Tās ir veidotas, lai aizsargātu acis no zilā starojuma, kas nāk no ierīču ekrāniem (telefons, dators u.c.) un ilgtermiņā var kaitēt redzei.

Vairāk informācijas: https://bit.ly/blue-blockers-sunglasses

”iFitness Pro”

banner-arriba2 (1)

Veido ķermeņa tonusu, pārvērt muskuļus taukos bez lielas piepūles!

Vairāk informācijas: https://bit.ly/-i-fitness-pro